ΣΥΡΙΖΑ: Φωνές για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – «Να πέσουμε γονατιστοί για να γυρίσει πίσω» [vid]

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν την ανάγκη επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στην Αρκαδία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος Κυνουρίας συμμετείχε ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψή του πως δεν υπάρχει μέλλον με τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή να παρακαλέσει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να επιστρέψει.

«Η μόνη λύση -κατά την ταπεινή μου άποψη- είναι όχι να παρακαλέσουμε και να πέσουμε γονατιστοί στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν θα επιβάλει την επαναφορά του. Θα πρέπει όμως να τον παρακαλέσει η κοινοβουλευτική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΕ να παρακαλέσει τον Τσίπρα

Γιώργος Παπαηλιού: «Με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να αναπτυχθεί μια δυναμική, η οποία να οδηγήσει σε ένα ευρύτερο μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, για να μπορέσει να αντιπαρατεθεί πολιτικά, αποτελεσματικά έναντι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό πρέπει να το δούμε. Και από εκεί και πέρα, οι επιλογές προσώπων, επειδή έγινε λόγος και γι’ αυτές, θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία, το είπατε όλοι βέβαια. Βεβαίως και αρχή άνδρα δείκνυσι, συνεπώς όλα κρίνονται στην πράξη. Και κρίνονται -κακά τα ψέματα- εκ του αποτελέσματος».

δειτε ακομα

δειτε ακομα