ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχάλης Χαιρετάκης αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μιχάλης Χαιρετάκης, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Επισημαίνει ότι δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί στον αγώνα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Η υποψηφιότητά του είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας, αλλά την αποσύρει για να στηρίξει έναν πραγματικό αγωνιστή και να βοηθήσει στην ηρεμία και ομοψυχία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωσή του, ο Χαιρετάκης αναφέρεται στο δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο αθώων νέων ψυχών, καθώς και στη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα. Επιπλέον, τονίζει ότι η παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος Δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών καθιστά πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Ο Χαιρετάκης αναφέρει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για να στηρίξει έναν πραγματικό αγωνιστή και να βοηθήσει στην ηρεμία και ομοψυχία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

δειτε ακομα