ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχίες για τη νέα πτώση στη δημοτικότητά του

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την αρνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου, γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση της παρουσίας του κόμματος με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επενδύοντας στο επικοινωνιακό του ταλέντο, ανέβασε δύο βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το εσωκομματικό δημοψήφισμα για την ανάδειξη των προσώπων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, σχολίασε το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα με ένα καινούργιο βίντεο μέσω TikTok.

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της Alco, το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πτώση στα ποσοστά του, με 9,3% πρόθεση ψήφου, κλειδώνοντας σε μονοψήφιο ποσοστό. Τα επεισόδια με τον Παύλο Πολάκη, καθώς και οι εντάσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών ενισχύουν τις εσωτερικές δυσκολίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν ανησυχίες εντός του κόμματος, με υψηλόβαθμα στελέχη να εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους για την απολίτικη κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Νέα στελέχη εκφράζουν τις αντίθετες απόψεις, προβαίνοντας σε δηλώσεις και σε συνεντεύξεις, ενώ συμμετέχουν σε οργανωτικές εκδηλώσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα