Στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καπέλο και skate για το Youth Pass [vid]

Στο Youth Pass και την πλατφόρμα που κλείνει σε λίγες ημέρες αναφέρεται το τελευταίο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο ο Πρωθυπουργός κάνει μια αναπάντεχη εμφάνιση με καπέλο. Στο βίντεο εμφανίζεται η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας, η οποία δίνει στον πρωθυπουργό ένα σκέιτ και ένα καπέλο.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή έως τις 5 Δεκεμβρίου. Έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών και αναμένεται να δοθούν άλλες 90.000 ευκαιρίες με βάση τους διαθέσιμους πόρους.

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμό, τουρισμό και μεταφορές», λέει ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας το βίντεο με ένα αστείο για τα σκέιτ.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Λίγα λόγια για το Youth Pass

Οι δικαιούχοι του youth pass θα λάβουν ποσό 150 ευρώ έως τις 13 Δεκεμβρίου και άλλα 150 ευρώ μέχρι το τέλος Μαΐου του 2024. Οι αιτήσεις λήγουν στις 5 Δεκεμβρίου. Η ενίσχυση λαμβάνει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επιχειρήσεις του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

Δικαίωμα στην ενίσχυση έχουν όσοι είναι 18 ή 19 ετών από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022. Οι επόμενοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μεταξύ 1ης Απριλίου και 15ης Μαΐου κάθε έτους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα