Στίγκας: Κατάθεση του προέδρου των «Σπαρτιατών» στον Άρειο Πάγο

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αρνήθηκε να απαντήσει για το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη στα γεγονότα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μπροστά στην εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί “greek mafia”.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο κ. Στίγκας συναντήθηκε με την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη. Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» δήλωσε ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, αφήνοντας στην ευχέρεια της εισαγγελέως να αποφασίσει για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Σε ερώτηση, ο κ. Στίγκας επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες του, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει ονόματα.

Ο κ. Στίγκας απάντησε ότι δεν αισθάνεται απειλούμενος ή εκβιασμένος και δήλωσε ότι είναι συγχρονισμένος με τους βουλευτές, εκτός από τον κ. Φλώρο που έχει αποστασιοποιηθεί.

Ο κ. Στίγκας αρνήθηκε να απαντήσει για το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη στα γεγονότα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» και ανέφερε πως αυτά θα εξηγηθούν από την εισαγγελέα.

Η κυρία Αδειλίνη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καλέσει και άλλα πρόσωπα για κατάθεση, αν κρίνει απαραίτητο για την προκαταρκτική έρευνα.

δειτε ακομα