Στη γραμμή του Τσίπρα: Αυτοκριτική και πίσω βήμα από τον Πολάκη – Η επιστολή του: «Συγγνώμη Πρόεδρε»

Ο Παύλος Πολάκης ζητά συγγνώμη και αναγνωρίζει τα λάθη του σε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχώρησε σε μια πλήρη αυτοκριτική για τις θέσεις που είχε αναπτύξει και τον οδήγησαν στην έξοδο από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικής στάσης του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος διαμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα αφήσει κανέναν να «θολώσει» τις θέσεις και το πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Πολάκης διαμηνύει ότι δεν είχε την πρόθεση να αμφισβητήσει δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε όμως και το δικαίωμα των συλλογικών οργάνων να λαμβάνουν τις αποφάσεις. Ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την ευθύνη για τις αποφάσεις του και αναφέρει ότι η πρόθεσή του δεν ήταν η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων δημοσιογράφων αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης.

Τις αποφάσεις για τον Παύλο Πολάκη θα λάβουν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η επιστολή του Παύλου Πολάκη παρατίθεται στην είδηση.

δειτε ακομα