Στέφανος Κασσελάκης: Δήλωσε ότι υπήρξε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα κατά του

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ότι έχει αντιμετωπίσει μια επίθεση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “δολοφονία χαρακτήρα”.

Ο Κασσελάκης αναφέρει ότι αυτή η επίθεση είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταστραφεί η προσωπικότητά του, που υπερβαίνει τα πολιτικά όρια. Αρνείται να ακολουθήσει τον δρόμο της γενίκευσης συγκρούσεων, όπου υποτίθεται ότι διατυπώνονται πολιτικές θέσεις, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθείται να δολοφονηθεί ο χαρακτήρας του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά επίσης στον Νίκο Φίλη, λέγοντας ότι αν η Αριστερά δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση, τότε γιατί ο κόσμος θα την ψηφίσει;

Επίσης αναφέρει ότι «υπάρχουν βέβαια και κάποιες γραφικές φιγούρες που βλέπουν δάκτυλο της ΝΔ πίσω από τη μεγάλη συμμετοχή». Για το ΠΑΣΟΚ, το χαρακτηρίζει ως ένα θρυλικό πλάσμα και “δούρειο ίππο” της ΝΔ, μέσω του οποίου η Δεξιά μπορεί να εκμεταλλευτεί το Κέντρο.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει τη Δευτέρα αν νικήσει, απαντά ότι θα είναι εδώ στον κόσμο και όχι στα σύννεφα, απορρίπτοντας την ελιτίστικη συμπεριφορά εκείνων που αποξύπνηση απομονώνονται από την κοινωνική πραγματικότητα και επιδιώκουν την αυτοκρατορία τους.

δειτε ακομα