Στέφανος Κασσελάκης απαντά στους επικριτές μετά τις αναφορές για την Κύπρο και τον εξωτερικό ρόλο του

Στέφανος Κασσελάκης απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με την Κύπρο, διαμέσου Facebook, καθώς και για τις θέσεις του στην εξωτερική πολιτική. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν είναι τέλειος αλλά πατάει στην παρακαταθήκη των Ανδρέα Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα.

Απαντώντας σε μερικά από τα σχόλια που τον κατηγόρησαν για την γνώση των ελληνικών, αναφέρει ότι έχει αρθρογραφήσει σε αμερικανικά μέσα για εθνικά θέματα και δυστυχώς η ορολογία στα αγγλικά διαφέρει από τα ελληνικά. Σε άλλα σχόλια που αμφισβήτησαν την ικανότητά του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα διεθνώς, αναφέρει ότι οι απαντήσεις του είναι στα αγγλικά, μέχρι να κάνει τα ελληνικά του όπως τα αγγλικά του. Επίσης, δηλώνει τις θέσεις του στην εξωτερική πολιτική, υπερασπίζοντας την εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα της χώρας, καθώς και τον διάλογο με τους γείτονες με συγκεκριμένες προσδοκίες.

Τελικά, αναφέρει ότι πατάει στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα, και διαψεύδει τις κατηγορίες ότι δεν είναι πατριώτης.

δειτε ακομα