Σπίρτζης: Γιατί ο Κασσελάκης έβαλε θέμα ηγεσίας της Κεντροαριστεράς

Ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησε για το τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μετά τις Ευρωεκλογές. “Όλα αυτά που γίνονται μέσα στα κόμματα δεν νοιάζουν κανέναν, εκτός από τους ίδιους τους πολιτικούς”, είπε. Στη συνέχεια, πρότεινε ξανά τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

Σχετικά με την επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε: “Το να γιορτάζουν είναι σαν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εμείς είχαμε θέσει ως στόχο να έχουμε το ‘2’ μπροστά και να είμαστε εναλλακτική κυβέρνηση”.

Όσο για την πρόταση αποχώρησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Σπίρτζης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει. Πρότεινε την πολιτική σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για ηγεσία του προοδευτικού χώρου, ο Σπίρτζης είπε ότι “κακώς το έβαλε κατά τη γνώμη μου”.

Για την ενδεχόμενη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ σε “κόμμα Κασσελάκη”, ο Σπίρτζης τόνισε ότι “στα δημοκρατικά κόμματα δεν υπάρχει ένας, η πολιτική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη”.

Για την ανάκτηση της αξιοπιστίας από τα κόμματα του προοδευτικού χώρου, ο Σπίρτζης δήλωσε: “Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στην πολιτική μας δράση και να αντιμετωπίσουμε τα κοινωνικά προβλήματα”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα