Σοφία Σακοράφα: Αποχώρηση από το ΜέΡΑ25 μετά από πρόταση του Γ. Βαρουφάκη

Η πρώην βουλευτής, Σοφία Σακοράφα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΜέΡΑ25.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει ότι πήρε την απόφαση όταν έμαθε ότι ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, πρότεινε τη διαγραφή της από την επιτροπή Δεοντολογίας.

“Μόλις επέστρεψα από τη συνεδρίαση της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και έμαθα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο ‘Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή: Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25′”.

Προφανώς, δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά σε μένα προσωπικά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ.

Αποχωρώ από το ΜέΡΑ25 και απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, απαλλάσσοντας την επιτροπή Δεοντολογίας από τη διαδικασία” αναφέρει η Σοφία Σακοράφα.

Νωρίτερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε κάνει tweet όπου έγραφε: “Μόλις προτείναμε, μαζί με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και την Λίτσα Αλεξάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα. Η Μηδενική Ανοχή στην Ολιγαρχία & τη Διαπλοκή ξεκινά από το σπίτι μας. Το ΜέΡΑ25. Το κόμμα που δεν διστάζει να τα βάλει με τους ισχυρούς, ανεξάρτητα κόστους”.

Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.»…

— Σοφία Σακοράφα (@SofiaSakorafa) July 9, 2023

δειτε ακομα

δειτε ακομα