Σκέρτσος: «Ζητούμε την κοστολόγηση των εμφανώς πανάκριβων προγραμμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, κατηγόρησε και πάλι τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για μια “κρυφή ατζέντα” στην φορολογία, και ζήτησε την κοστολόγηση των προγραμμάτων τους. Επισήμανε ότι τα δύο αυτά κόμματα πρέπει να ενημερώσουν τους πολίτες για τα μέτρα που θα εφαρμόσουν και τους φόρους που θα επιβάλλουν. Επιπλέον, προειδοποίησε για την ανάγκη να μην επανέλθουμε σε συνταγές του παρελθόντος και υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για την μείωση του ΦΠΑ στην κατανάλωση με σημαντικές ελαφρύνσεις.

Ο κ. Σκέρτσος ανταπάντησε σε ερώτηση σχετικά με την απάντηση του υποψηφίου βουλευτή του κόμματος του, Μάκη Βορίδη, που αφορά την κοστολόγηση του γαλάζιου προγράμματος από το ΓΛΚ, και επιμένει στη θέσπιση υποχρεωτικής κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων από συγκεκριμένο φορέα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατηγόρησε και πάλι τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φερχάτ και Ζειμπέκ, ότι είναι “ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου”, και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει. Σχετικά με το δρομολογούμενο ντιμπέιτ ανάμεσα στους αρχηγούς των 5 κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κ. Σκέρτσος δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία τάσσεται παγίως υπέρ του διαλόγου.

δειτε ακομα