Σκέρτσος: Το μαύρο δεν ταιριάζει στην Ελλάδα αλλά ταιριάζει δυστυχώς ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ

Στη σημερινή παρουσίαση του “νέου” παλιού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ακολούθησε έναν λιγότερο τοξικό λόγο για μόλις 5 έως 7 λεπτά. Αμέσως μετά επέστρεψε στον παλιό του εαυτό, βλέποντας μια μαύρη Ελλάδα με μεγαλύτερη “απόκλιση από την Ευρώπη”.

Δεν φαίνεται να τον απασχολεί ότι το 53% των ψηφοφόρων που είτε ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, είτε εγκατέλειψαν το κόμμα, διαφωνούν μαζί του.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι κάνει μόνο αλλαγές στη “βιτρίνα” και όχι στην ουσία, επαναλανσάροντας το παλιό του πρόγραμμα με τις ίδιες ιδέες που καταδικάστηκαν στην κάλπη με τη μορφή ενός συνοπτικού επικοινωνιακού φυλλαδίου. Ξέχασαν δύο από τα τρία βασικά και μόνιμα ζητούμενα κάθε διακυβέρνησης: τη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας και την ασφάλεια στα σύνορα. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ιδέες του και όχι η επικοινωνία τους.

Οι ιδέες τους επαναπαράγουν τον αναχρονιστικό οικονομικό τους μοντέλο που χρεοκόπησε την περασμένη δεκαετία, αφήνοντας αναποτελεσματικές τις αλλαγές στην Ελλάδα του 2030. Ελπίζουμε για μια περήφανη, ευρωπαϊκή χώρα με πιο παραγωγικό πλούτο, πιο πράσινη και ψηφιακή κοινωνία και ισχυρή ασφάλεια στα σύνορά της.

δειτε ακομα