Σκέρτσος: Ο Τσίπρας είπε «και στραβός είναι ο γιαλός και τυφλός είναι ο λαός»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, σχολίασε την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατακρίνοντας τις αιτίες της ήττας και αναφέροντας την αυτοκριτική του Τσίπρα. Ο Τσίπρας αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην υποτέλεια, υπερασπίζοντας τον εαυτό του και αποδίδοντας την ευθύνη σε διάφορους φορείς. Τονίζει ότι η περίοδος αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης του ΣΥΡΙΖΑ θα διαρκέσει περισσότερο από τρεις ημέρες.

Παράλληλα, ο Σκέρτσος αναφέρθηκε στον τρόπο που διατυμπανίζει το μήνυμά του ο Τσίπρας και πως επαναλαμβάνει αυτά που έλεγε στην αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Κριτικάρει το ψέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού και τα «μαύρα» σενάρια αν δεν τον ψηφίσουν, και υπογραμμίζει ότι οι πολίτες απάντησαν στην κάλπη. Ωστόσο, δεν απάντησε στα κρίσιμα ερωτήματα για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, τον τοξικό κ. Πολάκη και το μέτωπο για τον αποκλεισμό του κόμματος της εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη.

Τελικά, ο Σκέρτσος τονίζει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να κοιτά σταθερά και τολμηρά μπροστά, μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης του ΣΥΡΙΖΑ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα