Σκέρτσος: Ο ανεμπόδιστος, θρασύς και επικίνδυνος Στέφανος Κασσελάκης

Έντονη επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει ο Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στα social media.

Με αφορμή τη διαμάχη για την τιμή στη φέτα και το ελαιόλαδο, ο υπουργός Επικρατείας κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ως “αδίστακτο και θρασύ, κι έτσι επικίνδυνο”. Και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται “ουρά της Ελληνικής Λύσης και του αρχηγού της στην κοροϊδία και τα fake news”, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Όταν σε πιάνουν να λες ψέματα όπως ο χειρότερος λαοπλάνος, έχεις δύο επιλογές: να ζητήσεις συγγνώμη ή να σιωπήσεις. Δεν απαντάς με θράσος και νέα ψέματα. Η επαναλαμβανόμενη λαθροχειρία του Κασσελάκη για τις τιμές δείχνει ότι είναι αδίστακτος και θρασύς και γι’ αυτό επικίνδυνος.»

Είναι λυπηρό να βλέπουμε το ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετεί παραπάνω τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης και του αρχηγού της. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες της αντιπολίτευσης, αλλά η έλλειψη ιδεών είναι ανησυχητική.

Ως κυβέρνηση, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα χωρίς προκαταλήψεις και να εφαρμόσουμε λογικές λύσεις, ακόμα και αν προέρχονται από την αντιπολίτευση. Αυτό κάνουμε. Δεν χρειαζόμαστε ανεμπόδιστη και επικίνδυνη αντιπολίτευση. Έχουμε πληρώσει ακριβά τα λάθη του παρελθόντος και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε.

Ας θυμόμαστε τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση και ας είμαστε ενεργοί για να αποτρέψουμε την επιστροφή της.»

δειτε ακομα

δειτε ακομα