Σκέρτσος: Ο Ανδρουλάκης εκφράζει την επιθυμία του να αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνών κόμμα

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε άμεσα στην ομιλία του Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όπου έκανε αμφίπλευρη προσέγγιση στους ψηφοφόρους του, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στο κυβερνών κόμμα. Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ήταν η εξής:

Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι επιθυμεί να αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνών κόμμα. Χρησιμοποιεί το ίδιο λεξιλόγιο και την ίδια στείρα αντιπολίτευση του “όχι σε όλα και ναι στο τίποτα”, έχει ένα μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα και δεν φέρει ευθύνη για την ανάγκη της χώρας μας να έχει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε δεύτερες εκλογές – λόγω του αυξημένου ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ – για να σχηματιστεί κυβέρνηση, και όχι για να λύσει τα προβλήματα της αντιπολίτευσης και του κομματικού συστήματος.

Οι πολίτες που επιθυμούν μια ισχυρή Ελλάδα και αναζητούν την ευθύνη θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως τον μόνο πολιτικό σχηματισμό που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μας σταθερά και αποφασιστικά προς το μέλλον.

δειτε ακομα