Ρουσόπουλος και Καραμανλής απαντούν στις διαρροές του πρώην πρωθυπουργού.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Θοδωρής Ρουσόπουλος, απάντησε στη διαρροή που έγινε από κύκλους του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ότι οι πολιτικές του θέσεις είναι προσωπικές και δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ο Ρουσόπουλος σχολίασε ότι η διαρροή είναι παράδοξη και περίεργη. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, σχετικά με το εάν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Ο Ρουσόπουλος δήλωσε ότι δεν θα του πει εκείνος τι θα κάνει, αλλά αναφέρθηκε στην κατηγορία που δέχτηκε το 2008 και στην αθώωσή του το 2009, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια παρόμοια κατάσταση.

Η διαρροή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αφορούσε τις δηλώσεις του Ρουσόπουλου και διευκρινίζει ότι αυτές δεν εκφράζουν τον Καραμανλή προσωπικά. Ο Ρουσόπουλος επισημαίνει ότι οι απόψεις του δεν εξαρτώνται από τρίτους και δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Ο Ρουσόπουλος δήλωσε ότι δεν θα του πει εκείνος τι θα κάνει, αλλά αναφέρθηκε στην κατηγορία που δέχτηκε το 2008 και στην αθώωσή του το 2009, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια παρόμοια κατάσταση.

δειτε ακομα

δειτε ακομα