Ο Ρουσόπουλος δήλωσε για τον Καραμανλή: «Δεν παρουσιάστηκα ως υποψήφιος όταν κατηγορήθηκα για σκάνδαλο».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, δήλωσε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας. Ανέφερε ότι το επόμενο βήμα είναι οι ακρότητες, δηλαδή τα κόμματα που κινούνται εκτός Δημοκρατικού τόξου να ωφεληθούν υπολογίζοντας ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Μιλώντας στο OPEN για την τραγωδία των Τεμπών, ο Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, και είπε ότι ο κόσμος είναι πάντοτε υπέρτατος κριτής.

Συνέχισε λέγοντας ότι το 2008 κατηγορήθηκε αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή το 2010, αλλά και η Δικαιοσύνη. Είπε ότι το 2009 είπε στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβαινε υποψήφιος και ότι αν και ήθελε να κατέβαινε υποψήφιος, θα ήταν μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να την παλέψει.

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανείς»

Ο Ρουσόπουλος επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανείς και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Επισήμανε ότι όσα δίκαια και να έχεις, δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Τέλος, υπενθύμισε ότι ήταν εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, η διερεύνηση του οποίου δεν είχε ολοκληρωθεί όταν έγιναν οι εκλογές το 2009.

δειτε ακομα

δειτε ακομα