Ροδόπη: Νέα καταγγελία από τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Έρχονται στη δημοσιότητα νέες καταγγελίες από πρώην και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εκλογή του Φερχάτ Οζγκιούρ και την ενέργεια του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής για τη διευκόλυνση του μουσουλμάνου υποψηφίου να κερδίσει τη θέση του βουλευτή για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Οι εσωστρεφείς αναμένονται να προκαλέσουν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ανάρτηση της Ελένης Λαφτσή, προσωπικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Κομοτηνής που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κάνει λόγο για την παρεμβολή του τουρκικού προξενείου στα πολιτικά γεγονότα στη Ροδόπη λόγω της εκλογής του Οζγκιούρ, έρχεται ο Θανάσης Καλογιαντσίδης, πρώην μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ροδόπης και πρώην αναπληρωτής Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Κομοτηνής για το ίδιο θέμα.

Ο Θανάσης Καλογιαντσίδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, κατηγορεί για μηχανορραφίες, ανθρωποφαγίες, εσωστρέφεια και για την παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στο τουρκικό προξενείο και αναφέρει ότι ο Φερχάτ προσπαθεί να κερδίσει ψήφους για τον δικό του συνυποψήφιο στον ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, τον Δημήτρη Χαρίτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Καλογιαντσίδης αναφέρει:

δειτε ακομα