Προσέγγιση Κασσελάκη – Γεροβασίλη για μείωση της έντασης

Το δείπνο μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Όλγας Γεροβασίλη μπορεί να μην ήταν συμφιλιωτικό, αλλά αποτέλεσε ένα σήμα για την καταπολέμηση της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών που είχαν σύγκρουση στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με λιγότερες από εκατό ημέρες μέχρι τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο της ιστορικής του πορείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε με την αντίπαλο του στο Παγκράτι και της ζήτησε να συμμετάσχει στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο που θα συσταθεί, με θετική απάντηση από την αντιπρόεδρο της Βουλής.

Κατά τη λήξη του συνεδρίου πολλά μηνύματα έδειξαν ανησυχία για το κλίμα διχόνοιας προς τις ευρωεκλογές. Τώρα, η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναβλήθηκε με προοπτική αλλαγών και διευκόλυνσης της διαδικασίας εναλλαγής στελεχών και αποτσίπροποίησης κομματικών δομών.

Η απόλυση του γενικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μέρος του πλάνου αλλαγών που πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει αλλαγές στην οργάνωση του κόμματος και στην διαχείριση των οικονομικών του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα