Πρώην Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Αναφέρει: Το Δάνειο του Κασσελάκη Κατατέθηκε Όταν το Δώρο Είχε Ήδη Δοθεί

Ο πρώην διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει επίσημα ότι το δάνειο από την εταιρεία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, κατατέθηκε στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα είχαν ήδη λάβει πληρωμένο το δώρο τους. Επιβεβαιώνει επίσης ότι λίγες ημέρες αργότερα το δάνειο επεστράφη.

Επιπλέον, ο Θύμιος Γεωργόπουλος υπονοεί ότι υπήρξαν διαρροές από ανώνυμες πηγές – πιθανώς από το περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ- που οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τη θέση του. Αυτές οι πηγές υποστηρίζουν ότι ο Γεωργόπουλος απολύθηκε επειδή ευθύνεται για τις διαρροές και τα άρθρα σχετικά με την εταιρεία του Κασσελάκη.

Δηλώσεις του Θύμιου Γεωργόπουλου

Ο Γεωργόπουλος εκφράζει την αντίθεσή του στις διαρροές που δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένες πηγές. Αναφέρει περιστατικά όπως η κατάθεση του δανείου της εταιρείας του Κασσελάκη στην Left Media ΑE, ενώ το δώρο των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης είχε ήδη καταβληθεί. Αναφέρει επίσης την επιστροφή του δανείου.

Ο Γεωργόπουλος εκφράζει επίσης τη δυσαρέσκειά του για τις διαρροές που προκάλεσαν την απόλυσή του και υποστηρίζει πως θα αντιδράσει με σαφήνεια και διαφάνεια, δίνοντας το όνομά του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα