Πώς αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις γρήγορες αλλαγές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς. Αν και δεν εκφέρουν επίσημα γνώμη για εσωτερικά θέματα άλλων κομμάτων, μερικά κυβερνητικά παρατηρούν ότι εσωτερική αντιπαράθεση στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαράθεση. Η Πειραιώς τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λείπει από μια ρεαλιστική πολιτική προσέγγιση που δεν έχει αλλάξει έως σήμερα.

Κυβερνητικοί υποστηρίζουν ότι η τρέχουσα κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα της πολιτικής αδιέξοδου από την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα και συνεχίζεται με τον Στέφανο Κασσελάκη. Υπάρχουν πολλές απόψεις στη δεξιά πλευρά που προβλέπουν περαιτέρω συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως αναφέρει βουλευτής της ΝΔ, το κόμμα αποτέλεσε προσκόλληση στο μνημόνιο και έχασε την υποστήριξη. Ενδέχεται να δούμε ανανέωση του πολιτικού σκηνικού για να εξυπηρετηθούν οι διακυβερνήσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εκφράζει την άποψη ότι πρέπει να εστιάσουμε στις πολιτικές αντί των προσώπων. Κρίνει ότι η αντιπολίτευση συκοφαντεί την Ελλάδα ενώ η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, δημιουργώντας αρνητική εικόνα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα