Πολιτικό “φλερτ” Ζωής και Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε θερμά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τονίζει τη σημασία της συμμετοχής της στη Βουλή. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει “Ζωή” στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές. Υπάρχουν φήμες για συγχαρητήρια τηλεφώνημα προς την Ζωή από τον Κασσελάκη.

Ο πολιτικός φλερτ δεν έχει τέλος όπως στην πραγματική ζωή. Οι πολιτικοί μπορούν να συνεργάζονται ακόμη και μετά από αλλαγή κυβέρνησης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, ανεξαρτήτως προκλήσεων από τον Κασσελάκη.

Ο Κασελάκης επικεντρώνεται σε θέματα διαφθοράς και κράτους δικαίου, ενώ η Ζωή υιοθετεί αυστηρή στάση. Το μέλλον θα δείξει την εξέλιξη των δύο κομμάτων μετά τις εκλογές.

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, τα κόμματα και οι βουλευτές είναι ανήσυχοι. Ο Κασσελάκης ελπίζει σε καλή επίδοση ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει πιθανές κρίσεις.

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα σημαίνει αυτό για το μέλλον. Αν τα νέα δεν είναι καλά, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στο εσωτερικό του κόμματος. Η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Άρη Σπηλιωτόπουλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα