Πολάκης: Έχουμε Πρόεδρο, Λάθος η Παρέμβαση του Τσίπρα για την Υποψηφιότητα της Γεροβασίλη

Ένα νέο δημόσιο μήνυμα από τον Παύλο Πολάκη έρχεται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα πλαίσιο διαφωνιών για την ημερομηνία των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προτείνει τη γρήγορη διεξαγωγή τους στις 10 Μαρτίου, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν με βάση το καταστατικό του κόμματος που προβλέπει έναν μήνα μετά την ανακοίνωσή τους.

Ο Παύλος Πολάκης λοιπόν υποστηρίζει πως δεν είναι αναγκαίες οι εκλογές αφού ο πρόεδρος έχει ήδη εκλεγεί, και ότι το κόμμα πρέπει να ενωθεί μαζί του για τις ευρωεκλογές, σχολιάζοντας πως “ο λαός αντιμετωπίζει προβλήματα που αυξάνονται, ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν καταστρέψει τα πάντα”.

Ο βουλευτής Χανίων χαρακτηρίζει την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ως άκαιρη και λάθος, καλώντας την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη

1) Έχουμε πρόεδρο που εκλέξαμε πρόσφατα, επομένως δεν απαιτούνται νέες εκλογές. Ας προχωρήσουμε ενωμένοι για τις ευρωεκλογές.

2) Η παρέμβαση του Αλέξη ήταν άκαιρη και λάθος, αφού έπρεπε να εκφράσει τις απόψεις του στο συνέδριο. Καλεί την Όλγα να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

3) Κανείς δεν έχει εγγυημένη επιτυχία, όλοι θα κριθούμε στις ευρωεκλογές. Χρειάζεται συλλογική πολιτική και λιγότερη έκθεση των προσωπικών επιλογών.

4) Χωρίς ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάποια νικηφόρα πολιτική συμμαχία.

5) Για αυτό το λόγο, το αύριο συνέδριο ως ανώτατο όργανο πρέπει να αποφασίσει να μην διεξαχθούν εκλογές για πρόεδρο. Ας υποστηρίξουμε μαζικά τις θέσεις που περιέγραψε ο Στέφανος και ας αγωνιστούμε συλλογικά για επιτυχές αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Δυνατά λοιπόν συντρόφοι, γιατί “ακόμα κι όταν υπάρχει σκοτεινιά και μεγάλη αντιξοότητα, ο ήλιος θα βρει τρόπο να λάμψει”.

Σημείωση: Τα γράφω τώρα γιατί μίλησα για το θέμα της Υγείας και αύριο το πρωί, λόγω της ψηφοφορίας που ξεκινά στις 11:30, δεν θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω!

δειτε ακομα

δειτε ακομα