Ποιοι βρέθηκαν στην πρώτη εμφάνιση του Χάρη Δούκα στη Θεσσαλονίκη

Τώρα που είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν συνεργασίες. Χθες βράδυ, ο Χάρη Δούκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, με πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της αυτοδιοίκησης να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του. Η συμμετοχή υπερέβη τις προσδοκίες και ανοίγει τον δρόμο για μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία. “Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση,” δήλωσε ο Δούκας, ξεκινώντας τον διάλογο με τους παρευρισκόμενους στο πρώτο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του κ. Δούκα είχε ήδη κινητοποιηθεί, με στελέχη που στηρίζουν τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, όπως ο Αντώνης Σαουλίδης και άλλοι από τη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ήταν επίσης η Τόνια Αντωνίου, ο Γιάννης Μαγκριώτης και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στις πρόσφατες ευρωεκλογές με το κόμμα «Δημοκράτες».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δούκας επεσήμανε την ανάγκη για ενότητα για να νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, εκφράζοντας την ελπίδα για μια νέα κυβερνητική προοπτική. Επιμένοντας στο μήνυμα της ελπίδας, τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σχετικά με την εναλλακτική διακυβέρνηση, υπογράμμισε την ανάγκη για συζήτηση προκειμένου να δημιουργηθεί μια προοδευτική κατεύθυνση για τη χώρα. Αναφορικά με την πιθανή συνεργασία της κεντροαριστεράς, εξέφρασε την επιθυμία του να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και να αποτελέσει τον πυρήνα μιας δημοκρατικής παράταξης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης πρόσωπα όπως ο Χάρης Κυπριανίδης, η Μαρία Παυλίδου, ο Λάμπρος Λαμπρόγιαννης, ο Μιχάλης Πάππου, η Χαρά Αμανατίδου, ο Μιχάλης Τζελέπης, ο Σάκης Ζιώγας, ο Λάζαρος Ζαχαριάδης, ο Κώστας Τσιαπακίδης και πολλοί άλλοι. Σήμερα ο κ. Δούκας θα συναντηθεί με δημάρχους και στελέχη της αυτοδιοίκησης, επισκέπτοντας επίσης το Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα