Έτοιμος για μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Τριάντα τρεις ημέρες μετά την παράδοση των καθηκόντων του στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά τη δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του με έτοιμο πρόγραμμα για μεταρρυθμίσεις. Έχοντας λάβει ισχυρή εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης έχει ως στόχο την ανάπτυξη μιας σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης. Οι παραλαβές υπουργείων έγιναν σήμερα και η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Έχοντας μια άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η νέα κυβέρνηση θα εστιάσει σε μια σκληρή δουλειά με μετρήσιμα αποτελέσματα. Η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προτείνει τον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής.

Οι παραλαβές των υπουργείων πραγματοποιήθηκαν, με τα νέα μέλη της κυβέρνησης να παίρνουν τα καθήκοντά τους από τους υπηρεσιακούς υπουργούς. Οι υπουργοί θα λάβουν τους φακέλους με τις προτεραιότητες για την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου θα γίνει αύριο.

δειτε ακομα