Πέτρος Παππάς: Όχι σε γάμο Λας Βέγκας με το ΠΑΣΟΚ

Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm για την εξέλιξη της κεντροαριστεράς και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την άποψή του πως η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ρεαλιστική.

Μιλώντας για την πρόταση του κ. Κασσελάκη για ευρεία δημοσιότητα στην επόμενη Πολιτική Γραμματεία, ο κ. Παππάς υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του κόμματος, ώστε να γίνει πιο ανοιχτό και ενδιαφέρον για τον κόσμο.

Ο κόσμος επιθυμεί διαφάνεια και δημοκρατία στις αποφάσεις, χωρίς κλειστές συνεδριάσεις και γραφειοκρατικούς χώρους. Ο κ. Παππάς υποστηρίζει την ανάγκη για ανοιχτές διαδικασίες και αμεσοδημοκρατική λειτουργία του κόμματος.

Αναφορικά με την πιθανή επιστροφή του κ. Τσίπρα, ο Πέτρος Παππάς θεωρεί μη ρεαλιστική την ιδέα, τονίζοντας ότι υπάρχουν άλλες ατομικές φαντασιώσεις που τον περιβάλλουν.

Όσον αφορά την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι δεν θέλει να εμπλακεί σε έναν γάμο που θα οδηγήσει σε απογοήτευση, όπως να παντρευτείς ξαφνικά και να διαπιστώσεις ότι δεν ταιριάζεις.

Αν οδηγηθούν σε αυτό το σημείο, οφείλει να αναγνωριστεί ο σθένος του Στ. Κασσελάκη και η ανοχή του προς αυτήν την πορεία.

Τέλος, αν και δεν τον ενοχλεί η παρουσία βουλευτών της Νέας Αριστεράς στην εκδήλωση του Α. Τσίπρα, αντιτίθεται στο να ενθαρρύνονται συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν απογοητεύσει το ΣΥΡΙΖΑ και την Κεντροαριστερά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα