Πέτρος Παππάς: Μπορεί να είναι το τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πέτρος Παππάς, ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσε συζητήσεις με την παρέμβασή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υποδεικνύοντας ότι μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο του. Κατακρίνοντας όσους αμφισβητούν τον τρέχοντα πρόεδρο και προειδοποώντας για διάσπαση.

Σε άλλη του παρατήρηση, ο Παππάς επεσήμανε την επικρατούσα εσωστρέφεια στην παράταξη, καταγγέλλοντας την απουσία συζητήσεων πάνω στα κοινωνικά θέματα και τις προτάσεις τους, με ταυτόχρονη εστίαση στην εσωκομματική αντιπαράθεση. Έκανε λόγο για τον κίνδυνο επιστροφής σε παλαιές πρακτικές και κόμματα του παρελθόντος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το Συνέδριο θα μπορούσε να σημάνει μια ανανέωση για το ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Κασσελάκη.

Αναρωτιέται αν η σημερινή διαδικασία θα οδηγήσει σε επαναφορά σε παλαιές πρακτικές όπως η κομμουνιστική ρητορική και ο εσωκομματικός ανταγωνισμός, που είχαν οδηγήσει σε ηττημένες προσπάθειες στις εθνικές και τις τοπικές εκλογές. Καλεί τους υποστηρικτές να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστήσουν το κόμμα πιο σύγχρονο και ελκυστικό για τους πολίτες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα