ΠΑΣΟΚ: Οι στρατηγικές των υποψηφίων

Κάθε μέρα βλέπουμε νέους υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου επιβεβαίωσε σήμερα την υποψηφιότητά της, ακολουθούμενη από το δημοσιογράφο Γιάννη Κανελλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο Εκόνομιστ χαρακτηρίζοντας την εποχή του Μητσοτάκη ως περίοδο με μεγάλη αισχροκέρδεια.

Η μάχη για την ηγεσία ξεκινά και οι υποψήφιοι διαμορφώνουν τις στρατηγικές τους. Η Νάντια Γιαννακοπούλου θέλει να αλλάξει ριζικά το κόμμα, προσφέροντας σαφείς λύσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Μη φοβάστε τον αριθμό των υποψηφίων, αναβαθμίζουν τη διαδικασία, όπως υποστηρίζει ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του για τις βρετανικές εκλογές.

Ο Χάρης Δούκας ετοιμάζει προεκλογικές διαδρομές στη Βόρεια Ελλάδα που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη αύριο.

Σημαντικό να έχουμε αξιόπιστα πρόσωπα και περιεχόμενο στην πολιτική, δηλώνει ο Μιχάλης Κατρίνης, διαφωνώντας με τη φράση “πασαρέλα υποψηφίων”.

Η Μιλένα Αποστολάκη αναδεικνύει το δικό της χαρακτηριστικό στοιχείο με την υποψηφιότητά της, ενώ ο Γιάννης Κανελάκης δηλώνει παρών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και τα στελέχη εκφράζουν την υποστήριξή τους προς τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο. Οι υποψήφιοι για την προεδρία θα παρουσιάσουν το πολιτικό τους πρόγραμμα το Σεπτέμβριο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα