ΠΑΣΟΚ: Ανεβάζει την πίεση ενόψει των εκλογών

Στο ΠΑΣΟΚ η πολιτική ατμόσφαιρα είναι πυκνή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της 14ης Ιουλίου, η οποία αποτελεί καταληκτική για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του κόμματος.

Οι αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με διαφωνίες για το αν μπορούν να συμφωνούν διάφορες θέσεις ή όχι. Κρίσιμα ερωτήματα περιστρέφονται γύρω από τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ, καθώς και πώς μπορεί να επιτευχθεί η επικράτηση έναντι της ΝΔ. Εξάλλου, δεν αποκλείεται η είσοδος νέων υποψηφίων στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κρίνεται για την οργανωτική του δεινότητα και επικοινωνία. Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος υπογραμμίζει ότι το βασικό είναι να αναπτυχθεί ένα όραμα για την Ελλάδα. Τονίζει επίσης τη σημασία της ισχυρής επικοινωνίας και της οργάνωσης του κόμματος, καθώς και της ανάγκης να φτάσουν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ στον λαό. Εκφράζει την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα αντιμετωπίσει τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και θα αναδείξει τις κοινωνικές ανισότητες. Επιπλέον, εκφράζει θετική στάση για το διάλογο.

Ο Χάρης Δούκας, από την πλευρά του, δηλώνει την ανάγκη αλλαγής προσέγγισης στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας την ανάγκη για συλλογική ηγεσία που θα ενώνει και θα επιτρέπει τη συμμετοχή των μελών. Εκφράζει την πρόθεσή του να αντιμετωπιστούν πραγματικά τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως το κοινωνικό κράτος και η υγεία, μέσα από ένα διαφορετικό όραμα για την κοινωνία.

Οι εσωτερικές αντιθέσεις αναδεικνύονται και μεταξύ των υποψηφίων, με το γενικότερο στόχο την ενότητα του κόμματος και την επίλυση των διαφορών με ενδιαφέρον για το καλύτερο αποτέλεσμα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα