Παππάς: Μητσοτάκης καθοδηγεί τον Θεοδωρικάκο στη συνέχεια του Σκρέκα

Ο κ. Νίκος Παππάς μιλώντας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης αναφέρει: «Παρά τα 3 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα έδωσε εντολή να συνεχιστούν οι ενέργειες στην ίδια κατεύθυνση με τον κ. Σκρέκα».

Σχολιάζοντας το θέμα, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Δεν απλά παλεύουμε την ακρίβεια, αλλά την κατευθύνουμε προς όφελός μας».

Ακρίβεια: Παράταση των έκτακτων μέτρων για έξι μήνες, δηλώνει Μητσοτάκης

Κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτυξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων για την ακρίβεια για άλλους έξι μήνες.

«Θα συνεχίσουμε τις τολμηρές παρεμβάσεις στην αγορά για ένα ακόμα εξάμηνο», τόνισε, εκφράζοντας την επιτυχία των προηγούμενων μέτρων.

«Επιτύχαμε μείωση του πληθωρισμού, αλλά πρέπει να εξακολουθήσουμε να μειώνουμε τις τιμές των προϊόντων στα ράφια», τόνισε.

Ο Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας λέγοντας: «Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε αυτό το όνειρο όλοι μαζί».

«Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε όλα τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για άλλο ένα εξάμηνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα