Πάνος Σκουρλέτης: “Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάδει με δημοκρατική λειτουργία”

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε για την ανάγκη να συζητηθούν οι βασικές κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε ανησυχία για την τρέχουσα συγκυρία στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Επισήμανε ότι αν το κόμμα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε πρόσωπα, δεν θα ακολουθεί τις συμφωνίες που έχουν ήδη συναφθεί. Αναφέρθηκε επίσης στις τοποθετήσεις της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας ότι δεν προηγήθηκαν συζητήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

5968409 1 1 scaled

Πάνος Σκουρλέτης: Αυτά δεν είναι στις παραδόσεις του κόμματος

Ο Πάνος Σκουρλέτης επισήμανε ότι αυτές οι τοποθετήσεις δεν είναι σύμφωνες με τις παραδόσεις του κόμματος και δεν ανταποκρίνονται σε μια δημοκρατική λειτουργία. Αναφέρθηκε επίσης στην έννοια της αδιαμεσολάβητης, χρησιμοποιούμενης από τον Στέφανο Κασσελάκη, και διερωτήθηκε αν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Επισήμανε επίσης ότι υπάρχουν άλλα στοιχεία μεταπολιτικής.

Σε απάντηση σχετικά με το πότε θα γίνει συνέδριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ειρωνικά, υπονοώντας ότι η ηγεσία του κόμματος τους κρατά αδιάβαστους σχετικά με τις εξελίξεις. Επιβεβαίωσε επίσης ότι έγινε πανελλαδική σύσκεψη με μέλη της “Ομπρέλας” και εξέφρασε την ανησυχία που υπάρχει για τη ριζοσπαστική αριστερά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα