Παναγιώτης Παρασκευαΐδης [ΠΑΣΟΚ]: Είμαστε απροετοίμαστοι απέναντι στους Τούρκους, υποκείμεθα σε σοβαρό κίνδυνο

Έκπληξη και ανησυχία προκάλεσε στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου στην Μυτιλήνη, η δήλωση του βουλευτή της Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του.

Ο κ. Παρασκευαΐδης ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία ετοιμάζει σχέδια εισβολής στα νησιά μας εχθρικής φύσης και υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό πολεμικό στόλο που θα επιτεθεί στα νησιά μας, παρόμοια με την Χαμάς, και θα αφανίσει τον πληθυσμό.

Πέραν αυτού, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έκανε έκκληση στους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί και να οργανώσουν Λαϊκή άμυνα ώστε να αμυνθούν όταν έρθουν οι Τούρκοι, και να ξέρει ο καθένας πού θα βρίσκεται με το όπλο του.

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης είναι μέλος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής και έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για την Τουρκία και τις δηλώσεις περί γαλάζιας πατρίδας.

Εκφράζοντας τις απόψεις του σε συνέντευξή του, ο κ. Παρασκευαΐδης έχει εκφράσει τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και έχει κάνει σχόλια για την αύξηση του πληθυσμού, αναφέροντας την πρόταση του Ερντογάν για τη γονιμότητα στην Τουρκία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα