Ουρές έξω από τα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ – Πάνω από 70.000 μέλη έχουν ψηφίσει

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στα 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα για την επιλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Είναι ορατός ένας μακρύς και συνεχής χαρακτήρας στις ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το απόγευμα. Η συμμετοχή είναι τόσο μεγάλη που δημιουργούνται μεγάλες ουρές έξω από τα κέντρα.

Τα ενθαρρυντικά στοιχεία της συμμετοχής παρατηρούνται τόσο στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης. Μέχρι τις 2 το μεσημέρι, περίπου 70.000 μέλη έχουν ψηφίσει, ενώ υπολογίζεται ότι πάνω από 17.000 νέα μέλη έχουν εκφράσει την ψήφο τους. Η υψηλή συμμετοχή πιθανόν να οδηγήσει σε ρεκόρ συμμετοχής, με περίπου 200 άτομα να ψηφίζουν ανά λεπτό στις κάλπες.

Η μεγάλη συμμετοχή επικυρώνεται τόσο από την Ράνια Σβίγγου όσο και από τον Νίκο Παππά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυναμώνει. Πάμε να ξεπεράσουμε κάθε αισιόδοξη προσδοκία και να επιτύχουμε τη νίκη», ανέφερε ο υποψήφιος Νίκος Παππάς, αναρτώντας μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Twitter.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τις 21:00 και θα είναι γνωστό αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει νέο ηγέτη από σήμερα ή θα χρειαστεί δεύτερος γύρος στις 24 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος είναι η Έφη Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα