Όλα τα βλέμματα στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου

Σήμερα στις 12μμ αρχίζει η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί της Παρασκευής, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση δημοψηφίσματος στην Κεντρική Επιτροπή, ζητώντας τη διαγραφή τεσσάρων μελών του κόμματος. Ακολούθησαν οι αποχωρήσεις των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Βούτση, που κατήγγειλαν πολιτικά τον νέο πρόεδρο και τις συνθήκες εντός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε σήμερα “αιφνιδιαστική” επίσκεψη στη Μεγαλόπολη, τη Σπάρτη και τα προάστια της Αθήνας, όπου μίλησε επίσης για “καθαρό κόμμα”.

Οι συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος αντικατοπτρίζουν τις ανησυχίες που εγείρονται από την πρόταση δημοψηφίσματος. Υπήρξε μακρά συζήτηση μεταξύ των στελεχών.

Στελέχη κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει την ταλαιπωρία των μελών του κόμματος, έστω και με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ανησυχίες εξέφρασαν και στελέχη κοντά στην “Ομπρέλα”.

Η έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 το μεσημέρι, με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα