Οικονόμου: Αφιερώνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα αξιόπιστο τρένο

Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, είχαμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε τον υπουργό μας, Βασίλη Οικονόμου, που είναι υπεύθυνος για τις μεταφορές, στα γραφεία του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.), συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Ιωάννη Ξιφαρά.

Κατά την επίσκεψή του, συζητήθηκαν τα μέτρα για την αύξηση της ασφάλειας και την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα.

Ο κ. Οικονόμου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους του Ο.Σ.Ε. και να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του Ο.Σ.Ε., Γιάννο Γραμματίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παναγιώτη Τερεζάκη, και τους Διευθυντές του Οργανισμού.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στους σιδηροδρόμους, όπως η χρηματοδότηση με 25 εκατομμύρια ευρώ για τις ισόπεδες διαβάσεις στη Βόρεια Ελλάδα και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε: “Αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε τον σημαντικό ρόλο του τρένου στη σύγχρονη Ελλάδα. Το τρένο θα είναι το ασφαλές και αξιόπιστο μέσο μεταφοράς που θα επιλέγει ο πολίτης. Με κοινές προσπάθειες, εργαζόμενοι, διοίκηση και Υπουργείο, θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Δεσμευόμαστε ότι το τρένο θα γίνει ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού!”

δειτε ακομα

δειτε ακομα