Οι 7 υποψήφιοι προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ μοιάζουν σαν μια πασαρέλα υποψηφίων, καθώς οι προεδρικές υποψηφιότητες φτάνουν τις εφτά. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μιχάλης Κατρίνης, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Γιάννης Κανελλάκης.

Οι υποψηφιότητες θα επίσημα παρουσιαστούν σε συνάντηση της Κεντρικής Επιτροπής, λίγες εβδομάδες πριν τις εσωκομματικές ψηφοφορίες στις 6 Οκτωβρίου. Πάντως, μπορεί τις επόμενες μέρες να δούμε και άλλα μέλη να ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους. Ταυτόχρονα, ο κ. Κατρίνης έφερε στο προσκήνιο τον σεβασμό προς το κόμμα, αντιτίθεται στη λέξη «πασαρέλα υποψηφίων» και υποστηρίζει μια δημοκρατική διαδικασία με σεβασμό και πολιτικό περιεχόμενο.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της με δυναμισμό και οπαδούς, αναφέροντας ότι σκοπεύει να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση και ανανέωση του ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, ο Γιάννης Κανελλάκης επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αναδεικνύοντας ανάμεικτα συναισθήματα στην αρένα των εσωκομματικών εκλογών.

Ο δημοσιογράφος εκφράζει συμπάθεια προς τον Ανδρέα Παπανδρέου και υπόσχεται να μάχεται για τα δικαιώματα του λαού. Οι εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να φέρουν αναταραχές, αλλά και ευκαιρίες για ανανέωση στον πολιτικό χώρο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα