Ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης: Η κυβέρνηση δείχνει την ανταπόκρισή της – Υποστηρίζουμε τους αγρότες

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα των αγροτών και συνεχίζει τον διάλογο μαζί τους.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τους αγρότες και εξέφρασε βεβαιότητα ότι μέσω του διαλόγου θα επιτευχθούν οι επιθυμητές αλλαγές.

Επιπλέον, προσκάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αποφεύγουν τη βιασύνη στην κριτική, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε επτά νέα νομοθετήματα που ετοιμάζονται.

Αναφορικά με το παρόν νομοσχέδιο, ανέφερε ότι περιλαμβάνει διατάξεις που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα των αγροτών, αντιμετωπίζουν γραφειοκρατικά ζητήματα και παρέχουν λύσεις σε πληγένους αγρότες από φυσικές καταστροφές.

Τέλος, αναφέρθηκε σε άλλα θέματα του νομοσχεδίου, όπως τη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων, τη διαχείριση των αλιευτικών προσφυγών, τον αλιευτικό τουρισμό και τις υδατοκαλλιέργειες και τη βελτίωση της λειτουργίας των Οργανισμών.

Τονίζοντας το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, ο κ. Αυγενάκης απάντησε σε παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας και την υποστήριξη που θα παρασχεθεί σε πληθώρα αγροτικών ζητημάτων.

Το κείμενο της συζήτησης προς την Ολομέλεια και οι τροπολογίες του κ. Αυγενάκη για τον αλιευτικό τουρισμό αναμένεται να υποβληθούν αύριο.

Το κείμενο αναδημοσιεύθηκε από: [Ονομασία πηγής]

δειτε ακομα

δειτε ακομα