Ο Θανάσης Γλαβίνας κατηγορεί τη ΝΔ για επιθέσεις ενώ ζητά την υποστήριξή της

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξής του στην εκπομπή “Τώρα μαζί” του ΟΡΕΝ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας, αντέδρασε στις δηλώσεις του οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, αναφερόμενος στον τρόπο που η κυβέρνηση επιθέτει την αντιπολίτευση και τη στροφή των βουλευτών της ΝΔ στο νομοσχέδιο. Παράλληλα, εξέφρασε την απορία του για το αίτημα ψήφου της ΝΔ στον ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνοντας την αντίφαση την οποία αντιλαμβάνεται, αναφέρει ότι η πολιτική της ΝΔ είναι να μην ψηφίζουν οι βουλευτές της και οι υπουργοί της, ενώ παράλληλα η ίδια επιζητά τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επί χρόνια έχει υπερψηφίσει όλες τις ρυθμίσεις. Συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική, καθώς η ισότητα στον γάμο αποτελεί αξία γι’ αυτό.

Επιπλέον, επισήμανε τη μη εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή ενός νομοσχεδίου με αλλαγές στον αστικό κώδικα, ενώ έθιξε το θέμα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, αναμένοντας δημόσια δήλωση για τον γάμο των ομοφυλόφιλων από τον κ. Φλωρίδη. Ο κ. Γλαβίνας υπογράμμισε ότι θα διεξαχθεί ενδελεχής συζήτηση με τους βουλευτές για το εν λόγω θέμα και τόνισε τη θετική στάση του Κινήματος επί της αρχής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα