Ο ΣΥΡΙΖΑ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λόγω τρολ

Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας, Πάνος Σκουρλέτης, αποφάσισε να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τις επιθέσεις που δέχεται από τρολ στο διαδίκτυο. Ο χρήστης με προφίλ “Πεν Nταλαούρα” δήλωσε πως έχει αποκαλύψεις σχετικά με τη διαχείριση του λογαριασμού στο Χ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σκουρλέτης αποκάλυψε την ύπαρξη “παρακεντρα” και “υπογείων” με στημένο μηχανισμό στους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και φέρουν ευθύνες για τις επιθέσεις κατά του. Ο Σκουρλέτης θέλει να ταυτοποιήσει την προέλευση αυτών των επιθέσεων και γι’ αυτό θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη του κόμματος που είναι κοντά στον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα ή στον νέο επικεφαλής της αριστεράς Στέφανο Κασσελάκη, έθιξαν τον Σκουρλέτη για τις προθέσεις του. Ο Γιώργος Τσίπρας κατηγόρησε τον Σκουρλέτη για τις επιθέσεις κατά του Κασσελάκη και είπε πως αυτός επιχειρεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας τόνισε ότι δεν υπάρχει “στρατός τρολ”, αλλά υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για την άμεση επίλυση των προβλημάτων εντός του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι οι διαγραφές δεν δημιούργησαν προβλήματα, αλλά οι ακραίες τοποθετήσεις κατά του κόμματος και του νέου προέδρου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα