Ο Στίγκας πέρασε ξανά από το Αρεόπαγο για τις «Greek Mafia» και την «Koza Nostra»

Για δεύτερη φορά πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών”, Βασίλης Στίγκας, για να συνεχίσει την κατάθεσή του ενώπιον της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργίας Αδελίνης.

Η κ. Αδελίνη είχε ζητήσει να ακουστεί ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, μετά τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για συναλλαγές με την “Greek Mafia” και συμπεριφορές της “Koza Nostra” εντός του κόμματός του. Επίσης, η εισαγγελέας ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Στίγκα σχετικά με τις υπαινιγμούς του για παρασκηνιακές συναντήσεις βουλευτών του κόμματος με τον καταδικασμένο στις φυλακές του Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Στίγκας είχε αναιρέσει τις δηλώσεις και τις καταγγελίες του, μια μέρα πριν την πρώτη του κατάθεση στην Γεωργία Αδελίνη, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου, ζητώντας από τους παραιτηθέντες βουλευτές να επιστρέψουν στο κόμμα.

Ανάλογα με το περιεχόμενο της κατάθεσης του κ. Στίγκα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα της έρευνας για τα πεπραγμένα μελών και βουλευτών του κόμματος.

δειτε ακομα