Ο πρωθυπουργός με εστιασμένο βλέμμα στην πραγματική οικονομία επισκέπτεται το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστιάζει στα οικονομικά θέματα που αφορούν τους πολίτες και λαμβάνει πρωτοβουλίες που επηρεάζουν την καθημερινότητα, όπως η ανακοίνωση περί της χρήσης 300 εκατομμυρίων ευρώ από τη φορολογία των διυλιστηρίων για τη στήριξη συνταξιούχων. Επίσης, αποφασίστηκε η μόνιμη μείωση του ΦΠΑ σε ταξί και take away καφέ, καθώς και η παράταση μέτρων για μειωμένες τιμές στα σούπερ μάρκετ. Η μείωση της τιμής των προϊόντων στο ράφι αποτελεί προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό, με στόχο να επιτευχθούν ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις.

Σήμερα, ο Μητσοτάκης επισκέπτεται το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, ένα υπουργείο με νέα ηγεσία, προκειμένου να υποστηρίξει τη ροή χρημάτων προς τους παραγωγούς και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε. Οι ενέργειες στον τομέα της Γεωργίας είναι συνέχεια της οικονομικής πολιτικής του Μητσοτάκη, καθώς η Γεωργία αποτελεί ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο για την Ελλάδα.

Οι εξελίξεις στην οικονομία παρακολουθούνται στενά και ο πρωθυπουργός επιδιώκει να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών με πρακτικά μέτρα στήριξης και προσαρμογής της οικονομικής πολιτικής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα