Ο Νίκος Δένδιας από τον Φλοίσβο: Οι Έλληνες να είναι βέβαιοι για την αξιόπιστη υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας

“Σήμερα παρακολουθήσαμε τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις από τις ομάδες “Ζεύς” και “Δαίδαλος” της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και από χειριστές όλων των τύπων αεροσκαφών της, στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου”. Αυτήν την εντύπωση μοιράστηκε στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

“Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες μπορούν να είναι βέβαιοι για την αξιόπιστη υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας στον αέρα, βλέποντας ακόμα και ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων των αεροσκαφών μας”, πρόσθεσε.

“Τους είμαστε ευγνώμονες, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας”, κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Η αεροπορική επίδειξη, με τη συμμετοχή όλων των τύπων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζεύς”, T-6A “Δαίδαλος” και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire, καθώς και πολιτικών αεροσκαφών των εταιριών “Sky Express” και “Aegean Airlines”, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα