Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη στην κάλπη του Ιουνίου

Χτες γίναμε μάρτυρες του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» με τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλάει για τους υποψηφίους του και να λέει ότι έρχονται από πολύ μακριά και είναι καινούργιοι ταυτόχρονα. Επίσης, αναφέρθηκε σαφώς στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε τη σημασία της διαδικασίας ανάδειξης των υποψηφίων με δημοψηφισματικό τρόπο, λέγοντας ότι τα μέλη έχουν πάντα τον τελικό λόγο.

Αναφερόμενος στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης είπε πώς το σχέδιό τους ήταν να καταστρέψουν το ΣΥΡΙΖΑ και να τον μειώσουν, το όνειρο τους όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Στη συνέχεια προσέφερε ζεστά λόγια στους παριστάμενους, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει σε αυτούς. Ανάμεσα στους υποψήφιους που προτείνει είναι οι πέντε επιλογές του ίδιου, όλοι άγνωστοι προς την κοινότητα.

Οι επιλογές του Κασσελάκη περιλαμβάνουν μια διάφορη ομάδα επιστημόνων και μια αγωνίστρια από τον αγώνα ενάντια στη δικτατορία. Η επιλογή αυτή θεωρείται συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων ψηφοφόρων και της κόμης. Επίσης, αναμένονται νέες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους κοινωνικούς τομείς τις επόμενες εβδομάδες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα