Ο Μαρινάκης ανταπάντησε στον Κασσελάκη: «Οι πολίτες δεν χρειάζονται πολιτική εξαπάτηση»

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στο νέο βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνοντας φέτα με 6,28 ευρώ το κιλό. Όπως φαίνεται, η τιμή 6,28 ευρώ αναφέρεται σε συσκευασία μισού κιλού και όχι ενός κιλού όπως παρουσίαζε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο Μαρινάκης και από την αντίστοιχη εγγραφή του Πρωθυπουργού στη Βουλή, αυτός συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες.

Ο Μαρινάκης τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε ποτέ σε τιμή «το κιλό», όπως υποστηρίζει παραπλανητικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιπλέον, ο Μαρινάκης είπε πως αν υπολογίσει κανείς την τιμή του κιλού από τα δεδομένα που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός, θα δει πως τα προϊόντα που εξέταζε ο Κασσελάκης ήταν ακόμα πιο φθηνά.

Τελικά, ο Μαρινάκης ανέφερε ότι η ακρίβεια αποτελεί το μεγαλύτερο ζήτημα για κάθε νοικοκυριό, προσπαθώντας να μειώσει τις συνέπειές της με δράσεις όπως αύξηση εισοδημάτων, αυστηρά πρόστιμα και στοχευμένες παρεμβάσεις.

@pavlos_marinakisΠάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

Ο Κασσελάκης εξετάζει την τιμή της φέτας στα σούπερ μάρκετ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την αντιπαράθεση για την τιμή της φέτας. Σε νέο βίντεο στο TikTok, επισκέπτεται σούπερ μάρκετ και εξετάζει τις τιμές.

«Φέτα, πρώτη μάρκα, 11,94 ευρώ το κιλό. Φέτα από τη Θράκη είναι 9,85 ευρώ. Φέτα από την Ήπειρο 11,45 ευρώ. Φέτα από τη Βυτίνα 12,90 ευρώ. Και μετά υπάρχει μια φέτα Καλαβρύτων που είναι 12,30 ευρώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ψάχνω να βρω προσφορά για φέτα. Δεν μπορώ να αγοράσω φέτα με τον προϋπολογισμό μου. Πάω να βρω την προσφορά κι αν δεν τη βρω, θα στείλω γράμμα στην Ούρσουλα!» δήλωσε ο πρόεδρος του.

@skasselakisΦέτα 6,28;

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

δειτε ακομα

δειτε ακομα