Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβλέπει μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο μπροστά μας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ετήσια έκθεση HORECA, η οποία διεξάγεται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo και ασχολείται με τους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή τουριστική περίοδο.

Ο πρωθυπουργός τόνισε: “Κρίνοντας από τον αριθμό των εκθετών και το κλίμα που εισέπραξα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον μεγάλο δυναμισμό και τη διάθεση πολλών ελληνικών εταιρειών για επενδύσεις και ανάπτυξη, χαρακτηρίζοντας αυτή την κατάσταση ως αντανάκλαση της πραγματικής οικονομίας και της προόδου της χώρας στην οικονομία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FORUM Α.Ε., Θανάσης Παναγούλιας, εξέφρασε την ελπίδα της τουριστικής βιομηχανίας για ένα εντυπωσιακό 2024. Αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη του πρωθυπουργού ως “ψήφο εμπιστοσύνης στον εκθεσιακό φορέα”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην αγορά από τους εκθέτες και να συνομιλήσει με επισκέπτες της έκθεσης. Συνοδευόταν από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλη Σπανάκη, και τη υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα