Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τα Χανιά για την εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στη δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας, όπου θυμόμαστε τους ήρωες που είπαν το μεγάλο “ΟΧΙ” και τα νέα παιδιά που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας. Τιμούμε ειδικά αυτούς που δεν επέστρεψαν ποτέ στις οικογένειές τους.

Ογδοντατρία χρόνια μετά, η Ελλάδα είναι ένας πυλώνας σταθερότητας σε μια αναστατωμένη γειτονιά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας εγγυώνται την αποτρεπτική ισχύ μας. Ωστόσο, για να διατηρείται αυτή η αποτρεπτική ισχύς, απαιτούνται μια ισχυρή οικονομία, σταθερές συμμαχίες και πάνω απ’ όλα, την ενότητα του ελληνικού λαού.

Αυτή η ενότητα που επιδείξαμε πριν από 83 χρόνια πρέπει να είναι πάντα ο καθοδηγητής μας για το μέλλον, για να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία και να βγαίνουμε από κάθε κρίση ισχυρότεροι.

Χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε στο μήνυμά του.

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε επίσης την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, όπου κατέθεσε στεφάνη και παρακολούθησε την παρέλαση στο κέντρο των Χανίων.

δειτε ακομα

δειτε ακομα