Ο Κατρίνης αναφέρει ότι ο ΠΑΣΟΚ έχει διπλό στόχο στις ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει δύο κύριους στόχους στις ευρωεκλογές: να καταλάβει τη δεύτερη θέση και να αυξήσει τα ποσοστά του. Αυτό δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, στο ERT NEWS, προσθέτοντας ότι ο στόχος του κόμματος είναι να γίνει η κύρια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο Κατρίνης επισημαίνει ότι πλέον υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ και πιστεύει ότι το κόμμα επανέρχεται στο προσκήνιο, προσφέροντας ουσιαστική αντιπολίτευση με προτάσεις και λύσεις.

Μητσοτάκης: Το ΠΑΣΟΚ προτείνει έναν διαφορετικό δρόμο από την πολιτική Μητσοτάκη που είναι μονόδρομος

Ο Κατρίνης τονίζει επίσης ότι ορισμένοι προσπαθούν να προβάλουν την άποψη πως η πολιτική του κ. Μητσοτάκη είναι μονόδρομος, όμως το ΠΑΣΟΚ προτείνει έναν εναλλακτικό δρόμο, διατυπώνοντας συγκεκριμένες προτάσεις για θέματα οικονομίας, ακρίβειας, κοινωνικής κατοικίας, δημόσιας υγείας και δημογραφίας, τα οποία απασχολούν τους πολίτες καθημερινά.

Ως προς το πρόβλημα της δημογραφίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι το κόμμα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, συμπεριλαμβανομένης της καθολικής πρόσβασης σε δημόσιους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, προκειμένου να μην είναι αναγκαίο για τις οικογένειες να απευθύνονται στον ιδιωτικό τομέα με δική τους χρηματοδότηση.

Επίσης, προτείνει πιο έμπρακτη στήριξη για τις μητέρες που αποφασίζουν να αποκτήσουν το τρίτο παιδί, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ενταχθούν σε εργασιακές δομές. Τέλος, εστιάζει στη στήριξη των νέων ζευγαριών, θεωρώντας το δημογραφικό πρόβλημα ως το κύριο ζήτημα για την Ελλάδα.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, η κυβέρνηση προβάλλει υποσχέσεις με περιορισμένα αποτελέσματα και εστιάζει σε επικοινωνιακές δράσεις, αλλά χωρίς συγκεκριμένα οφέλη για τους πολίτες, ιδιαίτερα για τα νέα ζευγάρια στα αστικά κέντρα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα