Ο Γιώργος Τσίπρας απαντά χαρακτηριστικά για τα γεγονότα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τους επιστρέφω και τους φτύνω στην ουσία τους»

Με μια έκρηξη απόγνωσης, ο Γιώργος Τσίπρας αντέδρασε έντονα στα όσα διεκδίκησε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, σχετικά με την απόλυσή του.

Ο ίδιος τόνισε για το θέμα: «Εμένα με πλησιάζει ο οικονομικός υπεύθυνος και μου λέει “τελείωσε η σύμβασή σου”. Δέχτηκα να τερματιστεί η σύμβαση, αλλά για ποιον λόγο ακριβώς; Δεν υπήρχε απόφαση επιτροπής. Υπήρχε κάποιο σχέδιο ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι; Δεν έλαβα απάντηση, οπότε εκεί ολοκληρώθηκε το θέμα. Δεν υπήρξε συμφωνία, ούτε επίσημο αίτημα για παράταση ασφαλιστικής κάλυψης, κάτι που δεν με αφορούσε».

Και προσθέτει με αυστηρότητα: «Όσον αφορά τις υπονοούμενες αδικίες από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σύνδεση με τα ιδανικά της αριστεράς, τους αντιμετωπίζω όχι μόνο με απάντηση, αλλά και με κατηγορηματική απόρριψη. Δεν αποδέχομαι αυτές τις καταιγίδες αντικειμενικών απαιτήσεων. Δεν αφορούν εμένα όλα αυτά».

Το σκληρό μήνυμα:

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Γιώργος Τσίπρας εκτοξεύει κριτική κατά της κυρίας Κεχαγιάς το βράδυ της Πέμπτης, αναφερόμενος σε «αθλιότητες νοσηρών νουν» που, όπως υποστηρίζει, προκαλούν απλώς αηδία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Τσίπρας αναφέρει:

«Σχετικά με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου κ. Βούλα Κεχαγιά. Όσα είπε και με αφορούν είναι ανακριβή. Και αυτή το γνωρίζει. Οι κατηγορίες για “αργομισθία“, για υποτιθέμενο αίτημά μου για “εξαιρετική αμοιβή”, για ψευδές το αίτημα μου για “ασφάλιση” και άλλα, είναι απλώς φανταστικές κατασκευές από νοσηρούς νους. Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό, θα έπρεπε να γελάσουμε με όλη αυτήν τη φάρσα, η οποία αποτελεί απλά την προσωποποίηση της αηδίας του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου.

Έχω αντιμετωπίσει εσωκομματικό αποκλεισμό εδώ και αρκετούς μήνες, όχι επειδή άσκησα εσωκομματική αντίθεση, αλλά επειδή απλά δεν ανήκω και ποτέ ανήκα στους «παίζει ο γάιδαρος; Παίζει!». Αυτή είναι η κατάσταση. Η κυρία Βούλα Κεχαγιά το γνωρίζει. Ήταν αναμενόμενο ότι τον «αποκλεισμό» μου θα ακολουθούσε μια εκστρατεία διασύρσεως, κάτι που προβλεπόταν. Η εκστρατεία αυτή όμως είναι τόσο παιδαριώδης και σαφώς αποτυχημένη, απλά αποκαλύπτει το επίπεδο των νέων ηγετών της Κουμουνδούρου. Είναι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς».

Περιμένω, όπως και πολλοί άλλοι υποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι πρώτες “εκλογές” στον κόσμο όπου δεν ανακοινώνονται αποτελέσματα, αλλά μόνο οι προκριθέντες, με τη φιλοσοφία του “πίστευε και μη ρωτάς”. Και όλα αυτά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά σωστά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…».

δειτε ακομα

δειτε ακομα