Ο Ερντογάν φτάνει στην Αθήνα με τρεις θωρακισμένες λιμουζίνες – Διάρκεια 5 ώρες

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα, με την πόλη να βρίσκεται σε ασφάλεια για πέντε ώρες. Συνολικά 3.500 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα και drones θα παρακολουθούν τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν, ενώ γίνονται έλεγχοι σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των κάδων απορριμάτων.

Ο Ερντογάν θα φθάσει στις 11:00 το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί θα κινηθεί προς την πόλη, με τρεις θωρακισμένες λιμουζίνες, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν επίθεση με χημικά. Η διαδρομή πρέπει να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συναντήσεις με την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, στη συνέχεια οι δύο αρχηγοί θα κάνουν δηλώσεις στον τύπο και θα συμμετάσχουν σε γεύμα εργασίας. Τέλος, ο Ερντογάν θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:00.

Λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας, θα υπάρξουν εκτάκτως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, με την Αστυνομία να εκκινά εκκλήσεις για την συνεργασία των οδηγών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα