Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για δεξιά στροφή: “Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, ό,τι πιάνει τα ποντίκια” [vid+pics]

Σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η επανεκλογή μας θα προέλθει αν λύσουμε τα καθημερινά προβλήματα, όχι με βάση πολιτικά ζητήματα. Δεν ήθελε να σχολιάσει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά διότι θεωρεί ότι αυτό θα ήταν αλαζονεία. Έκανε μια ενδιαφέρουσα σύγκριση με τον Τενγκ Σιάο Πινγκ της Κίνας, τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία η πολιτική καταγωγή, αλλά η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Μας ρωτούν αν η ΝΔ πρέπει να κάνει δεξιά στροφή. Και σε ανταπόκρισή του, ο Άδωνις μας θύμισε τη φράση «άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια». Γι’ αυτόν δεν έχει σημασία αν κάποτε κάποιος ήταν σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις. Το σημαντικό είναι η απόδειξη μέσω των πράξεων.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Επίσης, αναφέρθηκε στον Πιερρακάκη, τη Λίνα Μενδώνη, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως το σημαντικό είναι η αποτελεσματικότητα τους, όχι η πολιτική τους διαδρομή. Αυτοί που λύνουν πραγματικά προβλήματα είναι αυτοί που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Σκέψου λοιπόν, γιατί θα περίμενε να επανεκλεγείς κάποιον αν δεν έχει λύσει τα προβλήματά σου; Αυτά είναι τα πράγματα που μετρούν στον πολιτικό χώρο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα